Sådan holder du din opstart sikker fra cyberangreb

Oktober er den nationale sikkerhedsbevidsthedsmåned for nationale brugere og er en god påmindelse for virksomhedsejere om at analysere deres sårbarheder online, især i lyset af den nylige overtrædelse af Equifax og de mange cyberangreb, vi oplevede i begyndelsen af ​​2017.

Dr. Crysis Cowen fra Leviathan Security Group for nylig delte deres “Top 6 måder at beskytte din boot fra cyber angreb” på vores LivePlan blog. Han siger, at “sikkerhed for små og nybegyndere virksomheder er grundlæggende for at forhindre cyberkriminelle i at få kontrol over deres brugerkonti for at stjæle deres penge eller redde deres forretningsdata.”

Vores chefsoperatør, Palo Alto Software, Noah Parsons, siger, at mens cyberangreb nu kun er en del af det moderne landskab, er der enkle og billige metoder, der kan gøre din forretning meget mere sikker.

“Det største problem for virksomhedsejere og små virksomheder er, at de ofte ikke er eksperter inden for sikkerhed,” siger Parsons. For Parsons og dets team er det vigtigt at beskytte sikkerheden for virksomhedsejere ved hjælp af LivePlan.

Cowen og Parsons siger, at en af ​​de bedste skridt, en voksende forretning kan tage, er at bruge skyen, når det er muligt.

“Det bedste, vi kan gøre for at opretholde sikkerheden, er den mindst mulige fortrolige information fra vores kunder,” siger Parsons. “Vi bruger tredjepartstjenester til at behandle kreditkort og andre kritiske data. Vi sørger for, at disse tjenester har førsteklasses sikkerhed, og tillid dem til at sikre sikkerhed.”

Parsons foreslår, at iværksættere begynder at outsource alle kreditkortstyring til et firma som Square eller Stripe. Derefter overveje outsourcing af andre systemer, der behandler vigtig information. “Jo mindre du har på din computer, jo mere du har i skyen, desto bedre bliver du.”

Cowen siger, at hvis du er vært for din egen webserver til din hjemmeside, skal du sørge for at bruge sky-tjenesten. “Cloud-sikkerhed er ikke perfekt,” siger Cowen, “men hvis din opstart ikke er fokuseret på sikre servere, beskytter det næsten ikke internet-servere og de bedste cloud-udbydere.”

Parsons siger også, at du og dit team bruger en autoriseret adgangskodeadministrator, som LastPass, og bruger sikre adgangskodeadministratoradgangskoder for at øge sikkerheden. “Det er lidt vanskeligt at levere regelmæssige adgangskodeændringer, men det forbedrer din sikkerhed. Hvis du bruger adgangskodeadministrator, er det meget lettere, da du ikke behøver at huske dem alle.”

At navigere gennem endeløse og nogle gange vanskelige tips til at sikre sikkerheden i din virksomhed kan virke utroligt komplekse, men selv små ændringer kan gøre din forretning mere sikker. Få mere at vide om Cowens råd til at undgå cyberangreb her på LivePlan bloggen.